به گزارش ” بوتیا “ ، در حالی که این روز ها سینما و تلویزیون ما حال اصلاً خوشی ندارند و اکثراً بازیگران بنام و مشهور از اوضاع بد و نابسامان فیلنامه ها و کارگردانی ها و سریالها می نالند . دیدن سریال ” راستش را بگو ” حالمان را خوب می کند.
سریالی که با دیدی متفاوت به حجاب نگاه کرده ، حجاب پدیده ای که برای سینما و تلویزیون ما مدتهای مدیدی است ناشناخته شده و خود این رسانه ها به ترویج بی حجابی و ایجاد مدل ها جدید کمک می کردند. و بد حجابی و بی حجابی را راهی برای جذب مخاطب می دانند.
داستان این سریال روایت ۷ جوان ایرانی با دیگاه ها و سلایق متفاوتی است که با یکدیگر پیمان جوان مردی میبندند و در راه کمک به مردم تلاش می کنند.
در این گروه ۷ نفره همه جور آدمی را می توانید ببینید، پولدار مفرح ، تحصیل کرده ی آمریکا ، دختر شهید ، ورزشکار ، فردی سیاس و عاشق دمکراسی و جنگ زده … .
این جوانان می کوشند که در ابتدا با خود سازی های فردی و برنامه ریزی برای ارتقاع معنوی خود ؛ ابتدا خود را جوانمرد کنند و سپس برای کمک به دیگران اقدام کنند، اقدامی که در سالیان نچندان دور در جای جای کشور عزیزمان انجام می شده و گروههای جوانمردی برای کمک به مردم تلاش می کردند و مشکلات مردم را در حد توان خود حل و فصل می کردند.
اما موضوع خوب این سریال حجاب های انتخاب شده برای بازیگران این سریال است.
در قسمت های اول این سریال که در حال معرفی و آغاز داستان بودند شخصیت های زن اصلی این سریال با چادر ظاهر شده و میزان آرایش قابل توجهی داشتند که باعث انعکاس اخبار و نقد های بسیار شدیدی در فضای مجازی شد .
اما با پخش قسمت های بعدی این سریال و با بستن پیمان جوانمردی و قسم یاد کردن شخصیت های اصلی این سریال با هم و آغاز فعالیت های خود سازی بتدریج با رشد خود سازی فردی حجاب های آنان نیز بهتر شده به گونه ای که در قسمت گذشته ی این سریال دیگر چهره ی بازیگران را با آرایش نمی دیدید به گونه ای که نماد کامل یک زن اسلامی ـ ایرانی ، محجبه و پویا در جامعه را دارا هستند.
این موضوع همسو با صحبتهای امام خامنه ای ( مدظله ) در خراسان شمالی است که در رابطه با زنان بی حجاب فرمودند : “او یک نقصى دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى این حقیر باطن است. “
چگونگی انتخاب حجاب برای این بازیگران بعد از خود سازی های فردی نشان دهنده ی رفع نقص ظاهری آنان بوده و این موضوع به خوبی در این سریال به تصویر کشیده شده است ، و می تواند برای زنان جامعه ی امروز ی ما در هر پوشش و با هر نوع تحصیلاتی که هستند الگو های بسیار خوب و راه و روشی برای خود سازی و رفع نقص های ظاهری خود باشند.